Het belooft een spannende wedstrijd te worden
Het belooft een spannende wedstrijd te worden

Boskant 1 zondag thuis tegen WEC 1

Sport

Sint-Oedenrode - Op zondag 14 februari a.s. staat er een volledig wedstrijdprogramma gepland. Voor ons 1e elftal is het alweer de 2e wedstrijd na de winterstop, de overige teams beginnen dan pas aan het 2e gedeelte van de competitie.

Er is weer volop "werk" aan de winkel! Een aantal teams staat in de top 3 van de ranglijst, voor hen dus zaak om de competitie goed te hervatten zodat ze de aansluiting niet verliezen. Boskant 2, Boskant 5 en Boskant VR2 bevinden zich wat lager op de ranglijst, voor hen wacht de uitdaging om over enkele maanden een aantal plaatsen gestegen te zijn.

Boskant 1 krijgt WEC 1 op bezoek. De uitwedstrijd, vorig jaar 20 september, verliep voor Boskant niet erg voorspoedig. Met maar liefst 4-1 kreeg Boskant klop! Dat alleen al moet de thuisclub voldoende motivatie geven om voor de winst te gaan. De punten zijn bovendien hard nodig om de goede positie op de ranglijst, Boskant bezet samen met SES de 3e plaats, vast te houden. WEC 1 bevindt zich op plaats 11 en zal er zeker alles aan willen doen om wat verder van de onderste drie plaatsen vandaag te komen. Op basis van bovenstaande feiten beloofd het a.s. zondag dus weer een spannende partij te worden!