Korfbal
Korfbal

inspiratieloos Odisco verliest

Odisco speelde afgelopen zondag uit in Haaren tegen Tovido. Tovido is een ploeg waar Odisco het altijd moeilijk mee heeft, maar de laatste keren wel van wist te winnen. Odisco begon slap aan de wedstrijd en had heel veel moeite met de felheid van Tovido. Odisco kwam steeds te laat in de duels en kon geen vat krijgen op de tegenstander in zowel de aanval als de verdediging. Tovido kon tot de rust langzaam uitlopen en er werd gerust met een stand van 9-6.

In de rust werd de dames uit Olland verteld scherper te verdedigen en feller te zijn. Aanvallend zouden ze op elkaars diagonaal moeten spelen en met zijn allen in beweging moeten blijven om het achter-verdedigen van Tovido af te kunnen straffen.
Deze tactiek wierp na rust z'n vruchten af, want Odisco speelde beter. Door goede aanvallen, scherpere verdediging en het uitvoeren van de gegeven opdrachten, kon Odisco snel terugkomen naar 1 doelpunt verschil. Helaas kon Odisco dit niet vasthouden. De inspiratie verdween uit de aanvallen en deze werden statisch. Ook werden er verdedigend te veel en te gemakkelijk doelpunten weggegeven. Daardoor kon Tovido opnieuw weglopen en deze keer kon Odisco niet meer dichterbij komen. Eindstand 15-12.
Odisco speelde zonder inspiratie en werd door Tovido overtroffen op felheid, waardoor Tovido een stempel op de wedstrijd kon drukken en zo de twee punten binnenhaalde.