Archief
Archief

KV Nijnsel verliest van koploper

Sint-Oedenrode - Winnen van de koploper: met dit doel reisden de meiden van KV Nijnsel 1 naar Knegsel om een wedstrijd te spelen tegen Vessem 1. In de buitencompetitie wist Nijnsel net niet van hen te winnen. Nijnsel heeft echter veel geleerd in de afgelopen maanden, waardoor winst kan zorgen voor een breekpunt in de competitie.

Na nog geen halve minuut speeltijd weet Vessem te scoren uit een vrije worp, na een fout van Nijnsel. Dit doelpunt geeft meteen het niveau van de wedstrijd weer. Vessem is goed op elkaar ingespeeld, speelt snelle ballen, maakt mooie aanvallen en heeft een zuiver afstandschot. Nijnsel vecht voor haar plaats en afstandschoten van Vessem en Nijnsel wisselen elkaar af. Door het loepzuivere schot van Vessem gaan de meiden het kleedlokaal in met een 13-5 tussenstand.

In de tweede helft wordt er wederom hard gewerkt. Er wordt beter verdedigd en rustiger gespeeld. Dimphy wordt ingebracht als fitte wissel, dat zorgt nog voor twee doelpunten. Helaas mocht deze verandering niet meer baten. Na een sterke pot gaat Nijnsel gaat naar huis zonder punten. Eindstand: 17-10.