Archief
Archief

VV Boskant bakt oliebollen volgens grootmoeders recept

Sport

Winterstop bij vv Boskant. Tijd voor andere activiteiten, waaronder de verkoop van oliebollen op oudjaarsdag.

Oliebollen volgens grootmoeders recept, gebakken door leden van v.v. Boskant! Al enkele jaren een groot succes. We gaan u niet teleurstellen; ook dit jaar kunt u voor uw oliebollen op Oudejaarsdag bij de kantine van v.v. Boskant terecht. Tot woensdag 30 december kunt u een bestelling plaatsen. Daarvoor kunt u een bestellijst downloaden van de vv Boskant site (home page). U kunt uw bestelling doorgeven door de bestelstrook tijdig in te leveren bij vv Boskant (post of brievenbus), door uw bestelling te mailen (activiteitencommissievvboskant@gmail.com) of door uw bestelling telefonisch door te geven aan Peer en Marian Veldkamp (tel 0413-475159).
Vooraf bestellen heeft de voorkeur, maar ook zonder een bestelling kunt u voor oliebollen op 31 december tussen 11.00 uur en 15.30 uur in de kantine van v.v. Boskant terecht. Voor de prijs hoeft u het niet te laten! Bent u om een of andere reden verhinderd, geen probleem. Binnen Sint-Oedenrode worden uw bestellingen gratis thuisbezorgd!

Op zondag 3 januari 2016 staat de Nieuwjaarsreceptie op het programma. Namens het bestuur van v.v. Boskant bent u van harte welkom; aanvang 14.00 uur. Het is een goede traditie om bij die gelegenheid onze jubilarissen in het (winter) zonnetje te zetten. Daarnaast staat er ook dit jaar weer een loterij, waarvan de opbrengst bestemd is voor onze jeugdafdeling, op het programma.

Het weekend daarna staat in het teken van de muziek. Op vrijdag 8 januari vanaf 19.30 uur zullen de senioren hun muzikale talenten ten gehore brengen. Het thema voor deze avond is "Around the World", dus deze keer gaan we op reis! Voor de jeugd is dat twee dagen later, op zondag (middag) 10 januari vanaf 13.00 uur. Het thema voor deze middag is: "Sprookjes". Al jarenlang is dit weekend een van de hoogtepunten op de activiteitenagenda van onze vereniging, met optredens die menig talentenjacht de loef afsteken! U bent van harte welkom.

Meer info vindt u op onze site: www.vvBoskant.nl.