Afbeelding

Nieuw snorkelprogramma voor kinderen

Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen maandag is de eerste groep snorkelaars geslaagd voor het nieuwe snorkeldiploma Bob Garnaal. The Dutch Dive Academy heeft onlangs zelf een geheel nieuw snorkelprogramma ontwikkeld. Het doel van dit nieuwe programma is om kinderen op een leerzame, maar leuke manier alle basisvaardigheden van het snorkelen te leren.

Kinderen ontvangen een snorkelpaspoort met daarin zes basismodules en speciale themalessen. Centraal staan hierin de zeedieren Bob Garnaal, Ali Paling, Robbie Zeehond, Guusje Schildpad, Dolly Dolfijn en Cetus Walvis. Bij ieder van hen leren ze weer nieuwe basisvaardigheden en doen ze leuke spelletjes om zich deze vaardigheden op een leuke manier eigen te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan puzzelen onderwater, waarin de basisvaardigheid hoekduiken maken een belangrijke rol heeft. Voeren de kinderen de basisoefeningen goed uit en hebben ze deze ook in de themalessen goed gedaan, dan ontvangen ze als beloning een sticker. Bij iedere basismodule behoren 3 stickers die samen beloond worden met een diploma.

Snorkelen voor volwassenen
De snorkeltrainingen voor volwassenen blijven natuurlijk ook gewoon bestaan. We hebben momenteel een enthousiaste groep volwassenen die wekelijks traint. Naast het leren van de snorkeltechnieken, wordt ook aandacht besteed aan conditie. 

Interesse in een proefles?
Wilt u meer weten over het nieuwe programma of hebt u interesse in een gratis proefles, neem dan contact op met DDA via info@dutchdiveacademy.com of bel. 0413-477467. Alle lessen zijn op maandagavond van 18.30 tot 19.30 in zwembad De Neul.