Deze toppers wonnen een prijs
Deze toppers wonnen een prijs

Jong en oud vermaakt zich met softtip darts

Sport

Afgelopen weekend stond Proeverij van Ouds in het teken van softtip darten. Zaterdagavond werd  het All Inclusief toernooi gehouden. Met een opkomst van 49 darters was Stichting Bullshooter Rooi zeer tevreden.

Het toernooi ging van start onder de leiding van Elle en Heidi, die de wedstrijdleiding op zich hadden genomen. Mede door hen en de vriendelijkheid van Marieke, Eline en het personeel werd het een zeer geslaagd toernooi. De winnaar werd uiteindelijk  Mark Brouwers, een speler die uitkomt voor het Europese team dat in café het Kofferen speelt.  Op de zondagmiddag stond het jaarlijks terugkerende kinderdarttoernooi op de agenda. Vroeg in de middag werd snel het café weer kinderproef gemaakt. Om half vijf volgde de uitslag. Bullshooter Rooi en Café Proeverij van Ouds willen de vrijwilligers bedanken. Met name Martina die met haar collega's zorgde voor de schmink, de glittertatoege's en het nagellakken. Zeker mag ook cafetaria de Mert niet vergeten worden die in de persoon van Peer van der Linden alle deelnemende kinderen mee naar zijn cafetaria nam voor een gratis ijsje. Kijk voor de winnaars op www.mooirooi.nl

In de leeftijdscategorie van 4 tot en met 8  eindigde op de 7e plaats Amy van de Ven, de 6de plek ging naar Lynn van Eck, op 5 kwam Mila van Haren, 4de werd Milan van den Akker. De top 3 was spannender dan ooit. 3de werd Noelle van der Heijden, 2de Quinn van Haren en "De  Kampioen" mag  Anouk van den Akker zich dit jaar noemen. In de leeftijd van 9 tot en met 15 jaar kwam Jamilla Weber op de 6de plek vlak na Nicky van de Ven die 5de werd. 4de werd Megan Lightenberg, de 3de plek ging naar Mike Verbakel. De grote finale werd in de familie van Der Heijden uitgevochten de twee broertjes Jaimy en Wessel streden als ware top darters  Wessel ging er uiteindelijk met de winst van door waardoor, zijn broertje Jaimy 2de werd.
Aanstaande dinsdag spelen de 2 Europese teams weer hun Europese wedstrijd in 't Kofferen en in Cafe den Toel kom ze gerust eens aanmoedigen. Donderdag 10 september begint ook de reguliere competitie weer, Kofferen ontvangt de kampioen van vorig jaar De Bergplaets uit Berghem, Kofferen 1  gaat hun wedstrijd spelen in Handel tegen t Vosje , Proeverij van Ouds ontvangt de Toellies 2 uit Olland  , de Toellies 1 spelen in cafe den Toel tegen de Piek 3 uit Boxmeer, en Oud Rooy gaat hun geluk beproeven in Berghem tegen de Merx 1. De wedstrijden starten om 20:30 uur kom ze gerust eens aanmoedigen.