Rhode F5
Rhode F5

Rhode F5 voorjaarskampioen

Sport

In augustus 2014 begon een jong team met ontzettend enthousiaste spelers aan de voorbereiding op de competitie. Ongetraind, ongeremd, maar vooral zéér gemotiveerd. Al gauw bleek dat een prachtig mooi clubje jongelingen in 1 team bij elkaar was gezet.

Met Job als stabiele keeper die de meest geweldige reddingen maakte en nooit schoon van het veld kwam, Mees als "de spijker" voor het slot op de deur, Thobian als de ultieme "afpakker" zonder enige angst en Nomi alias "de bikkel" die menig tegenstander versteld heeft doen staan van haar krachten, is de verdediging een rots in de branding geweest. Tom, nu al volledig tweebenig met geweldige acties en wilskracht vormt samen met Mats, die het kappen lijkt te hebben uitgevonden en de keeper van afstand graag uitdaagt, het middenveld.

Voorin staan drie goalgetters. Milan neemt met zijn ongelooflijk knappe acties en sleepbewegingen elke tegenspeler in het ootje en zorg voor angst bij elke keeper. Siem is een echte spits! Hij geeft niet op en zorgt met korte voetbewegingen voor de meest prachtige doelpunten. Teun is met zijn werklust en techniek de nieuwe Dirk Kuyt te noemen. Door de kracht in zijn schoten heeft hij veel keepers het nakijken gegeven. Op 18 april 2015 was het dan zover! Hun prestaties werden beloond. Met nog 1 wedstrijd te gaan, mocht Rhode F5 zich terecht voorjaarskampioen noemen. (Kinder)champagne, douchen met de voetbalkleren aan, een speech van onze voorzitter Wim van Meijl en een rondrit op de platte kar (met dank aan Paul Dekker en Jan de Leijer drankenhandel & partyservice) volgden.