TTV Attaque 3 behoudt kans op promotie

Sport

Sint-Oedenrode - Attaque 1 speelde zijn laatste wedstrijd tegen de kampioen JCV uit Vught. Er werd met 6-4 verloren. Dirk Kastelijn won twee wedstrijden, Leon Schepens en Menno van Os ieder één. Attaque eindigt met 61 punten op een keurige 2e plaats.

Attaque 2, reeds kampioen ontving nummer 2 Kruiskamp uit Den Bosch. Het werd een ruime overwinning van 8-2. Peter Verhagen was goed op dreef en won al zijn drie wedstrijden, Leon Huijberts en Henry van Casteren wonnen er ieder twee, verder werd ook het dubbelspel gewonnen.

Henry van Casteren verloor de laatste wedstrijd van deze competitie en dat was tevens zijn enige nederlaag. Attaque haalde maar liefst 77 punten en dat is 19 punten meer dan nummer 2 Taverbo. Attaque 3 speelde zijn laatste wedstrijd tegen TTCV Van Herwaarden uit Veghel en won overtuigend met 9-1. Stefan Kerk en Cliff van Driel wonnen beiden hun drie wedstrijden, Anne van de Sande won er twee en ook het dubbelspel werd gewonnen. Doordat koploper JCV hun wedstrijd met 8-2 wonnen, werd dit team kampioen en eindigde Attaque met 50 punten op de 2e plaats op slechts twee punten achterstand van JCV. De 2e plaats geeft recht op een promotie/degradatie wedstrijd die a.s. vrijdag wordt gespeeld.