Ralf Dirven van het Centrummanagement onthulde in 2015 nieuwe fietsoplaadpunten, ook al een project van het Centrummanagement.
Ralf Dirven van het Centrummanagement onthulde in 2015 nieuwe fietsoplaadpunten, ook al een project van het Centrummanagement. Foto: Jeroen vd Sande

Centrummanagement bestaat 10 jaar

Roois nieuws

Sint-Oedenrode – Wanneer iets goed geregeld of verzorgd is, dan heeft dat een reden. Een goede organisatie is misschien wel de belangrijkste. Tien jaar geleden werd de basis gelegd van het Centrummanagement. De stichting heeft zich daarna al die jaren ingezet voor het Rooise centrum, maar ook andere delen van Sint-Oedenrode werden meegenomen in de belangenbehartiging. Die is hard nodig om zaken voor elkaar te krijgen. Successen die werden behaald zijn onder andere de overgang van het Rooi2000 spaarsysteem in een nieuw modern spaarsysteem van Natuurlijk! Sint-Oedenrode, die gekoppeld werd aan een gloednieuwe app. Ook de jaarlijkse sfeerverlichting is een paradepaardje van het Centrummanagement. Deze week blikken we met enkele bestuursleden terug op 10 jaar Centrummanagement.

Het gaat daarbij om Jan de Werdt, penningmeester Martien van den Hove, oud-voorzitter en kartrekker Pieter van de Kamp en Marjan Boersma, zij was de eerste accountmanager vanuit gemeente Sint-Oedenrode en had de taak om het orgaan op te richten en vorm te geven. Nu, tien jaar later, is het Centrummanagement nog steeds een belangrijke organisatie voor Sint-Oedenrode. Dit centrum is misschien niet het meest bruisende van de regio, maar zonder het Centrummanagement had de vlag er een stuk slechter bij gehangen.

Lees woensdag de reacties van al deze betrokken mensen in DeMooiRooiKrant.