De presentatoren laten trots de cheque zien.
De presentatoren laten trots de cheque zien. Foto:

Bingo levert kinderboerderij ruim bedrag op

Roois nieuws

Sint-Oedenrode – Achter de schermen is bij de Helden van Kien de laatste weken hard gewerkt aan een bingoavond. Afgelopen vrijdag ging de boel live. Op Facebook, YouTube, Instagram en via de eigen website logden zo’n zeshonderd mensen in om mee te spelen. Ook mocht er gedoneerd worden voor een goed doel: kinderboerderij Kienehoeve. Dat leverde uiteindelijk een ferm bedrag op van maar liefst 1775 euro.

Zo laat het team van de Helden van Kien zien hoe je als restaurant deze donkere periode toch op een ludieke manier in kunt vullen. Op dit moment is het erg druk met de kerstbestellingen, maar ook de bingo nam veel tijd in beslag. Aan alles was gedacht: techniek, muziek, mogelijkheden tot inbellen en een perfect presentatiekoppel. Dat kwebbelde het geheel professioneel aan elkaar.
De mensen thuis werden aan het werk gezet met het strepen van nummers. Allerlei sponsoren zorgden voor mooie prijzen. Het klapstuk van de avond was een elektrische fiets t.w.v. 1600 euro. Gesponsord door Van Brunschot tweewielers, Kees Vervoort auto’s en Biggelaar Groen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding