Afbeelding

Rabo ClubSupport 2020: Hospice Dommelrode weer op 1

Roois nieuws

Sint-Oedenrode - Op 10 november maakte Rabobank de uitslag van Rabo ClubSupport 2020 bekend.

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Daarom investeert Rabobank al jaren met haar kennis, netwerk en financiële middelen in het club- en verenigingsleven. De uitslag van Rabo ClubSupport is inmiddels bekend. Maar liefts 438 verenigingen en stichtingen hebben bij Rabobank Hart van De Meierij deelgenomen en vol enthousiasme campagne gevoerd om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Ruim 7.354 leden van de bank hebben gestemd en daarmee het beschikbaar bedrag van € 215.000 verdeeld over de deelnemende clubs. Wederom winnaar: Vrienden van Hospice Dommelrode.

Veel clubs en verenigingen hebben het de afgelopen periode te verduren gehad door de crisis. We kunnen nog steeds niet sporten, zingen, dansen en hobby’s uitoefenen zoals we dat gewend zijn en daarom kunnen clubs en verenigingen een steuntje in de rug goed gebruiken. We zijn dan ook heel blij dat we op 10 november a.s. de uitslag van Rabo ClubSupport 2020 bekend konden maken. Alle deelnemende verenigingen en stichting ontvingen deze dag een e-mail met een gepersonaliseerde video waarin het bedrag dat de betreffende club heeft geworven vermeld wordt. 

Ben je ook geïnteresseerd in wat andere clubs hebben opgehaald? Kijk dan op onze website: www.rabo-clubsupport.nl/hart-van-de-meierij/resultaten.