Afbeelding

KlusWijs Forum breidt uit

Roois nieuws
De gemoderniseerde bouwmarkt KlusWijs Forum in Sint Oedenrode breidt haar assortiment verder uit.

Bevestigingsmaterialen via de weegschaal
Uit onderzoek van de landelijk opererende KlusWijs organisatie is gebleken dat er een toenemende belangstelling is bij consumenten voor het per stuk kunnen kopen van met name schroeven, bouten, moeren en ringen. Daarnaast houdt de organisatie zich bezig met het zo verantwoord mogelijk verkopen van producten die niet per definitie een (te grote) milieubelastende verpakking hebben. Met deze 2 uitgangspunten wordt er nu een compleet nieuw concept bevestigingsmaterialen gepresenteerd, waarbij iedere consument het zelf kan wegen. Hierdoor kun je precies de juiste hoeveelheid meenemen, betaal je niet voor de verpakking en ben je, aan het einde van de rit, ook nog eens voordeliger uit. Het assortiment dat nu via de weegschaal wordt verkocht is van een zeer hoogwaardige kwaliteit en daardoor zowel geschikt voor doe-het-zelvers als ook voor de professionele verwerkers.

Werkkleding en werkschoenen
Ook nieuw bij KlusWijs Forum is de afdeling werkkleding en veiligheidsschoeisel. Een mooi compleet pakket met diverse bekende (professionele) merken als TerraTrends, Grisport, Dunlop en Red Brick. Naast het gebruik door professionals, vanwege vaak wettelijke verplichtingen, neemt met name het gebruik van goede kleding en schoeisel fors toe bij consumenten. Dit wordt enerzijds veroorzaakt doordat ook de consument veiliger wil werken, ter voorkoming van onnodige kwetsuren en anderzijds is duidelijk te zien dat de kleding en schoeisel helemaal van deze tijd zijn. Geen lompe overals, maar juist kleding met een prima pasvorm.
Red Brick is bijvoorbeeld zeer populair bij de jeugd. Een zeer moderne schoen met een stalen neus!
De landelijke KlusWijs inkoop garandeert uiterst scherpe verkooprijzen. Kortom: veiliger werken hoeft niet veel te kosten!

Elektrische afrasteringen
Gallagher is het grootste kwaliteitsmerk in elektrische afrasteringen en biedt een eersteklas product met een goede prijs-kwaliteit verhouding en een eersteklas service. De producten van Gallagher worden vanuit een agrarische visie ontwikkeld en getest door gebruikers. Bij de professionals is Gallagher een absoluut begrip. Ook de zogenaamde hobby boeren ontdekken steeds vaker de kwaliteit en het uitgebreide assortiment van Gallagher. Gezien het landelijke karakter van KlusWijs Forum is de aanvulling met dit assortiment een absolute aanwinst voor deze bijzondere bouwmarkt.

“Alle uitbreidingen passen uitstekend bij onze rol als lokale ondernemers. Wij vullen graag in wat de klant uit Rooi, of daarbuiten, van ons vraagt. Daar gaat het uiteindelijk toch om?”, aldus een enthousiaste Ed Steenbakkers, mede-eigenaar van de KlusWijs Forum op de Liempdseweg 3 in Sint Oedenrode. (bron: Kluswijs)