Meer tuingereedschap en folies in assortiment Formido

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Bezoekers van bouwmarkt Formido aan de Eerschotsestraat hebben al veel profijt gehad van de nieuwe indeling van de zaak. Ook het personeel spint garen bij de extra overzichtelijkheid en kan zo nog meer service verlenen. Er is meer nieuws: het assortiment is uitgebreid met belangrijke producten.

Zoals altijd speelt Formido Sint-Oedenrode in op de markt. Daarom is een nieuw rek geplaatst waar een uitgebreid aanbod in folies wordt gepresenteerd. Antiworteldoek, vijverfolie, transparante en zwarte folie. Allerlei soorten folies zijn verkrijgbaar. Het rek staat rechtsachter in de winkel. Het personeel helpt u graag met advies en met het meten.

Enkele meters verderop is het rek met tuingereedschap verrijkt en aangevuld met nieuwe producten en merken. Tuingereedschap van Kooijmans zijn gerenommeerd en bieden onder andere hoge kwaliteit spades, batsen, tuinharken en andere gereedschappen. Veel van deze gereedschappen zijn voorzien van de bekende hoge kwaliteit ‘Atlas’ steel. Van Wolf en Gardena hangen er uiteraard ook artikelen. Vraag naar meer informatie bij het personeel van Formido.