Afbeelding

Rooi kwist massaal op 27 december

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Wat wordt ons “hoofdkwartier”? Hebben we voldoende laptops? Wie weet er wat? Wie gaan er op pad voor de buitenvragen? En wie kunnen we nog als hulplijn inschakelen? De voorbereidingen op De Rooise Kwis houdt de gemoederen flink bezig. Een brede kennis van verschillende onderwerpen is de sleutel tot succes, maar welke vragen en onderwerpen er precies aan bod komen zal tot 27 december een groot geheim blijven. Intussen hebben zich al 130 teams ingeschreven voor tweede editie van De Rooise Kwis. Rooi zal op 27 december dus massaal in de ban van De Rooise Kwis zijn.

2 nieuwe categorieën bekend
“Un end keuren”, “Mooi Rooi “Hedde ’t al geheurd”, “Tét zat”, “Van veul een bietje” en “Bij ons in ‘t turp” zijn de zes categorieën die al bekend gemaakt waren door de organisatie. De volgende twee categorieën die in de quiz opgenomen zijn, zijn “Kunde” en “Tis nie mir wa ut gewist is”. Hiermee zijn acht van de twaalf categorieën inmiddels bekend.

Goede doelen
Elk deelnemend team aan De Rooise Kwis speelt voor een goed doel naar keuze. Dit doel dient een Roois karakter te hebben of een hele sterke connectie met Rooi te hebben. Diverse teams hebben nog geen keuze gemaakt voor welk goed doel zij gaan spelen. Het doorgeven van het goed doel kan tot en met 22 december. Teams die geen goed doel selecteren spelen automatisch mee voor het goede doel dat is geselecteerd door de organisatie van De Rooise Kwis, dit jaar betreft dat Stichting Hospice Sint-Oedenrode.

Inschrijven
Inschrijven voor De Rooise Kwis kan via www.derooisekwis.nl . Inschrijfgeld bedraagt €15,- per team. Er is geen limiet aan het aantal teams maar wanneer je voor 22 december inschrijft ben je in ieder geval verzekerd van deelname. Stel jouw team van vrienden, familie, kennissen, collega’s enz. samen en schrijf je in. Een team mag uit een onbeperkt aantal personen bestaan, maar tussen 7 en 15 personen werkt het best.
Via de Mooi Rooi Krant, www.derooisekwis.nl en de twitter en facebook-pagina’s van De Rooise Kwis blijf je op de hoogte gehouden van al het nieuws omtrent de Rooise Kwis.