Odisco 1 begint te laat te korfballen

Roois nieuws
Afgelopen zondag moest Odisco 1 tegen Spoordonkse Girls 1. Spoordonkse Girls had nog geen punt verloren en Odisco wist dat het een zware wedstrijd zou worden.

Odisco begon wat slap aan de wedstrijd en keek na drie minuten al tegen een 2-0 achterstand aan, door twee slordige fouten. Hierna kon Floor van Heeswijk iets terug doen 2-1, en iets later kon Meike Leenderts 2-2 maken. Helaas bleef Odisco slordig in de verdediging en waren de dames steeds wat minder fel als de tegenstander. Na zestien minuten was het 4-2. Via Meike Leenderts werd het toch 4-3, maar verdedigend werden teveel fouten gemaakt en was het snel 5-3. Via Myrthe van Heereveld werd het 5-4. Maar Odisco speelde niet goed en creëerde te weinig zo kon er gerust worden met 7-4.
In de rust werd de dames verteld een tandje bij te schakelen en geconcentreerder te gaan verdedigen. Na rust werd het meteen 8-4, maar via een goed uitgelokte strafworp door Michelle van Heereveld, kon Myrthe de 8-5 maken. Maar Odisco haalde niet het maximale niveau en keek zo na 15 minuten tegen een 10-5 achterstand aan. Met nog 10 minuten op de klok werd het via een time-out nogmaals gezegd dat de dames feller moesten zijn en alles uit de kast moesten halen. Dit gebeurde en Odisco kwam terug tot 10-8 binnen vijf minuten via Marieke van Heeswijk, Lisa Wouters en Marlon van Heeswijk. Odisco zette nog even alles op alles maar kwam niet verder en de eindstand was dan ook 10-8.
Odisco speelde niet sterk en begon pas laat in de tweede helft echt te korfballen en kon daarom de punten niet mee naar huis nemen. Volgende week speelt Odisco tegen de Kangeroe uit Veghel.