Afbeelding

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

Roois nieuws
Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we weer een aantal interessante vacatures voor u.

Wekelijks krijgen we vragen van veelal ouderen en mensen met een beperking, in Schijndel en Sint-Oedenrode, die op zoek zijn naar iemand die hen wil bezoeken om samen een praatje te maken, een boodschap te doen en gezellig wat te ondernemen. Contacten worden gelegd op basis van gelijke interesses; afspraken gaan in overleg. Er is voor beide partijen eerst een proefperiode. Bij wederzijdse tevredenheid worden afspraken voortgezet.

Verpleeghuis Sint Barbara in Schijndel zoekt vrijwilligers voor de kapsalon, die bewoners ophaalt in de huiskamer en naar de kapsalon brengt. Verder gaat het om hand- en spandiensten in de kapsalon, zoals b.v. koffie schenken. (12371)

We draaien de vraag ook eens om naar het aanbod:
Vrijwilligers bieden zich aan om bij iemand in Schijndel voor te lezen.
Een vrijwilliger vindt het leuk om uw (levens)verhaal op te schrijven.

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk, Welzijn De Meierij, telefoon 073 – 544 14 19 of stuur een e-mail naar: vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl  
Bezoek ook onze website voor al onze vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl ).