27e Rooise Klompenklets.

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Na de geweldige reacties op de 26e klompenklets van 2013, is de “Kletscommissie” van k.v. de Narrekap wederom vol goede moed begonnen om ook voor de 27e editie van de Rooise Klompenklets een topprogramma neer te zetten met de allerbeste tonpraoters.

In het weekend van 21, 22 en 23 November a.s. zal, in de geheel gerenoveerde benedenzaal van “Grand café & Zalencentrum De Beurs”, het jaarlijkse spektakel van k.v. de Narrekap weer losbarsten. Dit evenement behoort al jaren tot een echte traditie binnen het carnaval in Papgat.

Ook dit jaar is de commissie er weer in geslaagd een spectaculair programma samen te stellen. De 27e editie van de Rooise Klompenklets zal een combinatie worden van “oude” bekenden en debutanten op het Rooise podium. Debutanten als Rene van Boxtel, Hans van Baarschot en Rob Scheepers (uit Helmond) verdienen zeker een plaats in dit programma. Debutant van vorig jaar Jasper van Gerwen komt, na zijn geweldige optreden van afgelopen jaar, op herhaling met natuurlijk een andere buut. Het programma wordt gecompleteerd door de oude rotten uit het vak: Hans Eijkemans, Jan Strik en Berry Knapen. Kortom het wordt weer een avondje schateren in de Beurs. De aanvang is om 20.00 uur (zaal open 19.00 uur). De Narrekapel van k.v. de Narrekap zal natuurlijk weer zorg dragen voor de muzikale omlijsting.

De voorverkoop zal plaatsvinden bij Grand café de Beurs op zaterdag 4 oktober, aanvang 12.00 uur. Toegangsprijs € 12,50.

Op zondag 23 november is er een middagprogramma, aanvangstijd 15.00 uur (zaal open om 14.00) uur. Grand café & Zalencentrum de Beurs organiseert een smakelijke brunch voorafgaand aan de Klompenklets, totale kosten € 22,50 dit is uiteraard incl. toegangskaart voor de Rooise Klompenklets. Aanvangstijd van de brunch vanaf 12.00 uur. Natuurlijk zijn de kaarten ook los te koop (€ 12,50) voor het programma.

Na 4 oktober vindt de kaartverkoop plaats via Grand café & Zalencentrum de Beurs, Heuvel 44 te St. Oedenrode. Tijdens de Rooise Klompenklets zijn meegebrachte etenswaren NIET toegestaan, (Zalencentrum de Beurs zal zorgen voor alternatieven).