Expositie bij Tekenen is Toveren

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Al weer twee jaar is Tekenen Is Toveren gevestigd aan de Eerschotsestraat. Veel kinderen hebben er de meest prachtige kunstwerken gemaakt. Tekenen is Toveren heeft momenteel zeven vaste groepen kinderen die regelmatig komen tekenen en schilderen. De leeftijd varieert van 6 tot 17 jaar.

Ook heeft Tekenen Is Toveren afgelopen jaar een start gemaakt met het geven van workshops aan volwassenen. En maandelijks kunnen ouders en opa's en oma's met hun (klein)kinderen deelnemen aan de ‘samen tekenen’ workshops. Ook bestaat er de mogelijkheid om met je hele gezin bij Tekenen is Toveren een middagje samen kunst te maken.
Tekenen Is Toveren mag genieten van een grote belangstelling. De tekengroepjes voor het nieuwe schooljaar zitten dan ook al weer bijna vol en bijna dagelijks komt er de vraag wanneer de nieuwe data voor de ‘samen tekenen’ workshops voor het nieuwe schooljaar bekend zijn.
Zondag 6 juli vindt er aan de Eerschotsestraat 29 van 11:00-16:00 uur een grote tentoonstelling plaats. Alle kinderen en jongeren die hier tekenen hebben een keuze gemaakt van twee kunstwerken die zij afgelopen cursusjaar gemaakt hebben en waarop zij het meest trots zijn. Want daar is waar het om draait bij Tekenen Is Toveren, trots zijn op hetgeen je hebt gemaakt. Onder het motto ‘het is goed zoals jij het doet’. Graag tot ziens op zondag 6 juli bij Tekenen Is Toveren; Eerschotsestraat 29.