Afbeelding

Sint-Oedenrode, een wandeling in beeld

Roois nieuws
Lisette van Helden wandelt wat af. Ze heeft vooral Sint-Oedenrode al honderden malen doorkruist. Met haar fototoestel om haar nek trekt ze er dan op uit en maakt ze prachtige foto’s. Niet alleen van het historische centrum, maar ook van het prachtige kenmerkende buitengebied. In haar nieuwe boek, Sint-Oedenrode, een wandeling in beeld, neemt ze u mee op pad.

Toen Lisette hoorde dat er in Sint-Oedenrode geen boekje over Rooi te verkrijgen was, gingen de creatieve radartjes bij haar draaien en kwam ze op het idee van het fotoboekje. Gelukkig heeft de fotograaf genoeg connecties om het idee tot een goed einde te brengen. Lisette werkte mee aan het bekende boek Roemrijk Rooi en kwam daar in contact met Sandra van de Laar, ook een inwoonster van Sint-Oedenrode. Sandra is bij het Brabants Dagblad verantwoordelijk voor beeld en vorm. Binnenkort komt de krant met een nieuwe look, uit de hoge hoed van Sandra dus. Geheel vrijblijvend wilde ze de opmaak van ‘Sint-Oedenrode, een wandeling in beeld’ verzorgen. Daar is Lisette ze erg dankbaar voor.
Lisette: “Het is een prachtig boekje voor mensen uit Sint-Oedenrode, maar het is ook bedoeld voor toeristen. Daarom zijn de teksten die er in staan ook naar het Engels vertaald. We hebben voor kwaliteit gekozen en zijn erg trots op het eindresultaat.”

‘Sint-Oedenrode, een wandeling in beeld’ is te verkrijgen bij ’t Paperas, VVV en Van de Kamp schoenen en sport