Afbeelding

Jubilarissen Boskantse Hengelsportvereniging in het zonnetje

Roois nieuws
De Boskantse Hengelsportvereniging (BHV) bestaat alweer 53 jaar. Na zo'n lange tijd zijn er altijd wel een paar leden die wat te vieren hebben. Afgelopen vrijdag, tijdens de jaarvergadering, werden Gerard Rovers en Bob de Gruiter in het zonnetje gezet. Beide heren zijn al vijftig jaar lid van 'de visclub'.

Zowel Gerard Rovers als de Bob de Gruiter zitten beiden in het bestuur van BHV. Rovers legde afgelopen vrijdag zijn bestuursfunctie neer. Hij was 34 jaar onafgebroken bestuurslid en had altijd beloofd met zijn tachtigste te stoppen. Afgelopen zomer werd hij tachtig. Omdat belofte schuld maakt, loste Gerard tijdens de jaarvergadering zijn schuld in door zijn functie vacant te stellen.

Nadat voorzitter Bob de Gruiter bij Gerard Rovers het gouden speldje had opgespeld, nam een van de leden uit de zaal het woord over. Niet alleen Rovers was een halve eeuw lid van de vereniging, ook De Ruiter zelf maakt het afgelopen jaar de vijftig vol. Net als Gerard, kreeg ook Bob een gouden speldje. Voor de beide echtgenotes was er een bos bloemen als dank voor het beschikbaar stellen van 'hun mannen' aan de vereniging.