Afbeelding

Verjaardagsfeest Elvis bij Van Ouds

Roois nieuws
Wereldwijd is 8 januari een bijzondere dag. Dan is ‘The King’ Elvis Presley jarig. Aankomende 8 januari zou hij eigenlijk 78 worden. Elvis fan Bernie de Brouwer wil daar graag bij stilstaan. In zijn eigen café Van Ouds houdt hij daarom op 6 januari een verjaardagspartij voor alle fans.

Bernie had het zelf kunnen bedenken, maar in dit geval was het fanclub it’s Elvis Time die de kroegeigenaar er op attendeerde. In het midden en westen van het land worden al fandagen gehouden op de eigenlijke verjaardag van Elvis. Het leek de fanclub dan ook een prima plan om dat ook in het zuiden te doen. En dan is er maar één denkbare plek: café Van Ouds. De pub heeft namelijk al bewezen de organisatie goed aan te kunnen. De jaarlijkse Elvisdag in de zomer is een groot succes en wordt ieder jaar door meer mensen bezocht.
Bij een goede verjaardag hoort een grote taart. Daarom vroeg Bernie aan Bakkerij Bekkers of zij daarvoor konden zorgen. Het antwoord was ja, dus op 6 januari kan iedereen genieten van een prachtige Elvistaart. Vanaf 13.00 uur is iedereen welkom. Mooie filmbeelden, foto’s van The King en een optreden van Mark Elbers. Aan alles is gedacht!