Afbeelding

Fit het nieuwe jaar in met Personal Training

Roois nieuws Op de koffie bij...
Ruud van Erp is afgestudeerd houdings- en bewegingstherapeut en volgt momenteel de opleiding tot fysiotherapeut. Sinds 2007 is hij werkzaam bij Health City Sint Oedenrode en heeft daar veel ervaring opgedaan als fitness- en groepslesinstructeur. Op dit moment is Ruud actief als Personal Trainer in de omgeving Sint Oedenrode en Utrecht met zijn eigen onderneming: ‘Training op Maat’.

Ruud brengt zijn kennis en kunde over om mensen aan huis of bij Health City Sint Oedenrode te trainen en te coachen. Samen met een hiervoor opgeleidde voedingsdeskundige worden professionele trainings- en voedingsprogramma’s opgesteld waardoor u praktisch verzekerd bent van resultaat.

Wanneer je begint bij Training op Maat wordt er eerst een (gratis) intakegesprek gehouden. Tijdens dit kennismakingsgesprek wordt in kaart gebracht wat je wensen en doelen zijn en wordt bekeken hoe Training op Maat hierbij deskundige hulp gaat bieden. Vervolgens wordt een uitgebreide screening gedaan, waarbij onderwerpen zoals leefstijl, eetpatroon en medische geschiedenis aan bod komen. Ook wordt er een uitgebreide nulmeting gedaan, met als doel het startniveau te bepalen. Deze gegevens zullen in de rest van het trainingstraject worden meegenomen. Tijdens het trainingstraject zullen tussentijdse evaluaties plaatsvinden waarbij de progressie wordt bepaald en het trainingsprogramma aan de hand van vooruitgang kan worden aangepast. Het trainingstraject wordt afgesloten met een eindevaluatie en eindmeting, waarbij de nadruk zal liggen op het zelfstandig voortzetten van de training. Hierbij is het mogelijk om voortgangsgesprekken in te plannen om op de goede weg te blijven.

Naast individuele training aan huis kan ook gekozen worden voor deze trainingsmethode samen met bijvoorbeeld uw partner, vrienden of kennissen tegen een aangepast tarief. Hiernaast organiseert Training op Maat ook sport- en teambuilding activiteiten voor bedrijven.
Wanneer je besluit in de maand januari te starten met Training op Maat is het voedingsadvies gratis. Kijk voor meer informatie op www.trainingopmaat.nu  of neem direct contact op met Ruud van Erp: 06-16796313.

Training op Maat
Ruud van Erp
Tel: 06-16796313
Mail: info@trainingopmaat.nu
Site: www.trainingopmaat.nu