KV Concordia/Boskant vindt aansluiting

De dames van Concordia/Boskant ondervonden een moeizame start waarin ze na 5 minuten tegen een 3-1 achterstand aankeken. Op slag van rust werd deze achterstand nog omgebogen in een 5-4 voorsprong.
Na de rust pakte de dames de draad verder op en liepen uit naar 6-4. Mede door 2 (al dan niet terecht) afgekeurde doelpunten kon Heumen weer aansluiting vinden en kwamen terug tot 6-6. 7 Minuten voor tijd wist Concordia toch weer een voorsprong te pakken. Deze voorsprong werd echter in dezelfde minuut weer ongedaan gemaakt door Heumen. Het waren de dames van Concordia/Boskant welke 3 minuten voor tijd alsnog terecht de winnende treffer wisten te scoren. Na nog een paar spannende minuten floot de scheidsrechter of en pakte de dames 2 punten door met 8-7 te winnen.

Door deze overwinning staan ze met 1 wedstrijd minder gespeeld nog 3 punten achter op koploper De Klimroos. 6 Januari 20:00u wordt de inhaalwedstrijd tegen Prinses Irene gespeeld in Sporthal de Streepen. Bij winst stijgen de dames naar plek 2 op de ranglijst.