Afbeelding

Intensieve laatste uurtjes voor Ieniemienie

Roois nieuws
De laatste uren van peuterspeelzaal Ieniemienie zijn inmiddels geslagen. Vooral voor de leidsters was het bijzonder intensief, zij konden de doos tissues goed gebruiken.

Verkleed als clown was iedereen op komen dagen. Dat was voor menig kind best spannend. Toen ze eenmaal het ingestudeerde dansje uitvoerden, was het ijs echter al snel gebroken en wisten ze van geen ophouden. Zo stond er van alles op het programma. Vooral de poppenkast werd erg gewaardeerd, ook al ging Jan Klaassen wel érg slordig om met zijn portemonnee. Na afloop kreeg ieder kind een tastbare knuffel van de leidsters. Met een knuffel van de cliniclowns werd deze laatste keer zelfs nog een goed kinderdoel gesteund.
Om de sluiting van de peuterspeelzaal goed af te ronden, verzorgt de huidige leiding van Ieniemienie op 22 februari een grootse reünie in De Loop’r. Iedereen die op welke manier dan ook een bijdrage geleverd heeft aan Ieniemienie is welkom op 22 februari a.s. Opgeven kan vanaf nu tot uiterlijk 15 januari bij Anny van der Heijden, via fam.v.d.heijden@houtbewerking.nu.