Odisco wint overtuigend

Afgelopen zondag kwam Gazelle 1 uit Guttecoven op bezoek in sporthal de Streepen. Odisco speelde de afgelopen weken goed en scoorde makkelijk. Deze lijn zou vandaag doorgezet moeten worden tegen Gazelle.

Odisco begon fantastisch aan de wedstrijd en wist binnen 2 minuten al op 2-0 te komen via 2x Marlon van Heeswijk. Door een foutje in de verdediging werd het 2-1. Odisco bleef echter geconcentreerd en fel, waardoor in 8 minuten weggelopen kon worden naar een 5-1 voorsprong, via Myrthe van Heereveld en 2x Meike Leenderts. Odisco gaf verdedigend weinig weg, maar kwam zelf ook niet meer makkelijk tot goede kansen. Door fel te blijven en hard te werken, ging 10 minuten voor rust de machine weer lopen. Zo liep Odisco weg naar een 10-2 ruststand, via 4x Myrthe van Heereveld en Meike Leenderts.

Na rust had Odisco geen kind meer aan Gazelle. Verdedigend werden er bijna geen kansen weggegeven, want Gazelle wist nog maar 1 keer te scoren in de hele 2e helft. Denise van Steenbergen, in de rust in het veld gekomen, bleek een gouden wissel te zijn. Denise scoorde namelijk 2x binnen 2 minuten. Via 2x Meike Leenderts en Myrthe van Heereveld was de stand 15 minuten voor tijd al 15-3. Na een paar wissels bij Odisco bleef een extreme monsterscore uit. Odisco bleef nog kansen creëren, maar de stand veranderde niet meer. Een verdiende overwinning voor Odisco, want de concentratie en gedrevenheid waren er vandaag van de 1e tot de laatste minuut.