Sint-Oedenrode krijgt Surinaams restaurant

Roois nieuws
Swietie M.G., zo heet het nieuwe Surinaamse restaurant dat vanaf vrijdag 22 december haar deuren zal openen aan het Kofferen (in het voormalige pand van Kimberly’s Fashion) in Sint-Oedenrode.

Mevrouw M. Ordesia – Leiman en Michel de Bruijn worden de uitbaters van deze nieuwe horecagelegenheid. Ze verzorgen al jaren Surinaamse catering, maar staan nu dus op het punt om een eigen afhaalwinkel te openen. Toch wordt het nog veel meer dan een restaurant. Behalve gerechten als Roti, Tjauw min, Moksi Meti en Nasi gaat Swietie M.G. straks ook ingrediënten verkopen, zodat mensen thuis aan de slag kunnen. Bovendien geeft het duo kookworkshops, op hun vaste locatie in Best of bij mensen en bedrijven thuis. “In ons nieuwe restaurant laten we graag een stukje van het mooie Suriname zien. De eerste maanden starten we met de meest populaire gerechten. Daarnaast staat er iedere maand een nieuw gerecht op de kaart om onze gasten te prikkelen”, glimlacht Ordesia.

Swietie M.G. is aangesloten bij thuisbezorgen.nl. Daarom is het vanaf morgen al mogelijk om eten thuis te laten bezorgen. Dat kan via www.swietiemg.nl  of 06-81765197