Stormloop op kaarten Prinsenzittingen Papgat 2013

Roois nieuws
Afgelopen zaterdag is weer met erg veel succes de verkoop gestart voor de Prinsenzittingen 2013 welke gehouden gaan worden op 11, 12. 18 en 19 januari. In een paar uur tijd gingen de eerste 700 kaarten over de toonbank!

De vaste bezoekers van de Prinsenzittingen van Papgat weten inmiddels al wel dat het hier gaat om een avond vol van topamusement, met zang en dans, goede muziek en met niet minder dan 4 kletsers van eigen bodem. Deze laatste zijn alweer geruime tijd aan het schrijven en gelukkig heeft ook in 2012 de Rooise gemeenteraad weer haar uiterste best gedaan om de kletsers van voldoende stof tot kletsen te voorzien en om ook in deze editie weer vernoemd te kunnen gaan worden.
Vele Rooienaren, al dan niet politiek bekend, zullen op humoreske wijze de revue passeren.
Een van deze kletsers is good old Dennis van der Steen. Alweer echt een ouwe rot in het kletsersvak. Bekend van de vele typetjes welke hij al op de prinsenzittingen heeft neergezet.
En als Dennis het naar zijn zin heeft in de ton dan komt het publiek op de banken.
Maar ook good old Rien van Genugten zal dit jaar weer van de partij zijn. Met zijn soms gortdroge humor en schitterende mimiek gunt hij het publiek vaak geen moment om even bij te komen van het lachen.
Maar vergeet naast het kletsgeweld vooral ook de rest van het amusement niet.
Afgelopen weken hebben we een voorproefje gehad van wat de danseressen van Sunrise en Infinity gaan laten zien. En met een gerust hart kan gesteld worden dat ze zichzelf weer gaan overtreffen met hun acts. Vele trainingsuren zijn er al vooraf gegaan en er zullen nog vele uren volgen voordat ze het podium mogen betreden in opnieuw schitterende kostuums. Deze jonge meiden laten zien wat het dansen daadwerkelijk inhoud.
En om dan nog maar een laatste tipje van de sluier op te lichten voor deze keer, heeft ook TIONA zich weer bereid verklaard niet alleen de artiesten muzikaal te begeleiden maar ook na afloop te zorgen voor nog een spetterend muzikale afsluiting. Daarvoor alleen al kom je naar De Beurs. Dit toporkest is absoluut goud waard voor de zittingsavonden,
En er komt nog veel meer op het podium. Hierover volgende keer meer.
Dus, liefhebber van dans, muziek en klets, vaste bezoeker of juist een van de nieuwe inwoners in ons mooie Rooi, kom op een van de vier avonden naar Zalencentrum De Beurs.
Je bent dan in een avond volledig op de hoogte van wat Rooi je te bieden heeft!
De kaarten voor de prinsenzittingen 2013 zijn vanaf heden verkrijgbaar bij Zalencentrum De Beurs, bij Boekhandel ’t Paperas en bij Piet Klaasen Ollandseweg 131.
Er zijn nog kaarten verkrijgbaar maar kijkend naar vorige jaren dan moet u snel actie ondernemen. Een geweldige avond uit voor een lage entreeprijs van 11 euro.