Odisco 1 beloont zichzelf

Afgelopen zondag speelde Odisco 1 een uitwedstrijd tegen De Eendracht in Deurne. De dames hadden gehoord dat De Eendracht sterker was geworden dan vorig jaar, waardoor Odisco niet wist wat het van de wedstrijd moest verwachten.

Odisco kwam na 4 minuten op voorsprong door Meike Leenderts met een goed uitgespeelde aanval die eindigde in een korte kans. Daarna volgde al snel een schot van Marlon van Heeswijk , 0-2. Door hoge druk op de verdediging, omdat de aanvallen van Odisco kort en slordig waren, wist De Eendracht 2-2 te maken. Gelukkig wist Marlon van Heeswijk Odisco weer op voorsprong te brengen door 3 keer te scoren. De Eendracht scoorde voor rust nog 2 keer, ruststand 4-5.
In de rust werden de dames opgepept. Er werd een tandje bijgezet en dat wierp zijn vruchten af, want na rust wist Odisco De Eendracht te overtreffen. Aanvallen werden nu goed opgezet en uitgespeeld. Ook verdedigend werd er goed werk verricht. De Eendracht wist in de hele tweede helft 3 keer te scoren, maar dit was niet genoeg om Odisco bij te blijven. Odisco wist namelijk 8 keer te scoren: 1 schot van Marlon van Heeswijk, 1 schot van Dena Essens, 1 schot van Meike Leenderts, 1 schot en 1 doorloopbal van Floor van Heeswijk en 2 schoten en 1 doorloopbal van Myrthe van Heereveld. Eindstand: 7-13. Een zeer terechte overwinning van Odisco, dat in de tweede helft door zette. Zo beloonden de dames zichzelf voor het blijven werken voor elkaar.