Kom genieten van de Rooise Winterbraderie

Roois nieuws
Sint-Oedenrode staat bekend om haar jaarlijkse en zeer succesvolle Jaarmarkt. Deze wordt eind juni gehouden. Sinds een paar jaar is er een winterse variant aan de agenda toegevoegd: de Winterbraderie. Tussen de tien- en vijftienduizend mensen brengen dan een bezoek aan de uitgebreide en sfeervolle markt. Zondag 9 december is het weer zover. We hebben er extra veel zin in, want het wordt een onvergetelijke editie. Hopelijk de beste tot nu toe!

In samenwerking met Rooi2000, Stichting Rooi Promotie en het Centrummanagement hebben we een aanbod van muziek, entertainment, koopwaar, eten en drinken wat er niet om liegt. Nog nooit stonden er zoveel kramen in de straten van Rooi. Meer dan 225 standplaatsen zullen worden bezet door kooplui die allerlei leuke, mooie, lekkere en interessante producten voor u klaar hebben liggen. Vooral het aanbod in kerstartikelen is explosief gestegen! Om het geheel een mooi aanzicht te geven, hebben we gezorgd voor de nodige kerstversiering. Daarnaast zijn de winkels in het centrum open van 11.00 tot 17.00 uur. Kom kleding passen, meet een nieuwe bril aan, of ga lekkere dingen proeven bij horeca en fijnproefzaken bv t' Roois Kaashuis enz. Rooi is trots op haar diverse aanbod en u zult ervaren waarom.

Tussen het snuffelen en winkelen door is een stukje entertainment zeker op zijn plaats. Muziek makende Kerstmannen, een houtkunstenaar, mandenvlechters, glasgraveerders, acteurs en andere straatartiesten zullen u vermaken en verrassen. Kortom, het is zeer de moeite waard om de Rooise Winterbraderie te bezoeken en wellicht af te sluiten met een borrel of lekker hapje eten bij de velen goede horecagelegenheden die Sint-Oedenrode te bieden heeft.

We heten u van harte welkom!