Afbeelding

Eet & Date Christmas Edition: gewoon een gezellige avond uit voor singles

Roois nieuws
Het aantal alleenstaanden stijgt jaarlijks in Nederland en dus ook in Sint-Oedenrode en omstreken. Sommigen voelen zich er prettig bij maar de meesten hebben toch behoefte aan een bijzondere liefde in hun leven. Vooral rondom de feestdagen zijn veel mensen niet graag alleen, maar hebben behoefte aan warmte en gezelligheid. Laura van Dinteren, initiatiefneemster van Culinair Ontmoeten, organiseert daarom onder de naam Eet & Date gezellige avonden waarbij singles elkaar op een ongedwongen wijze ontmoeten.

De samenwerking
Vanaf 2010 heeft de Schijndelse in de buurt van haar woonplaats al vaker diners georganiseerd voor singles. Toen ze tijdens een startersbijeenkomst in Sint-Oedenrode de Rooise cateraar Richard Eijkemans Culinaire Catering ontmoette, was een nieuwe editie van Eet & Date snel geboren. Het enige wat nog ontbrak was een geschikte locatie in de omgeving, maar de kok kwam met een gouden tip. Samen met Laura ging hij een kijkje nemen bij De Vresselse Hut en het gevoel was direct goed. Ook de eigenaar, Marco Thijssen, was direct enthousiast en stond open voor deze samenwerking. Hierna werd hij dan ook betrokken bij de verdere plannen. Laura en Marco fungeren op zaterdag 22 december als gastheer en gastvrouw enRichard tovert die avond een heerlijk Christmas viergangen Diner d’Amour op tafel.

Ontstaan van contacten
De Eet & Date Christmas Edition wordt georganiseerd voor singles in de leeftijdscategorie van 35 t/m 65 jaar. Deze avond begint om 18.00 uur en zal doorgaan tot ongeveer 02.00 uur en staat volledig in het teken van de kerst en het ontmoeten van gelijkgestemde mensen. Er wordt niet actief gekoppeld, want tijdens het diner en de aansluitende after-borrel ontstaan de contacten vanzelf. De deelnemers zitten niet de hele avond aan dezelfde tafel, dus er is genoeg mogelijkheid om met verschillende mensen een gezellig praatje te maken. Bij de tafelindeling wordt er echter wel gerangschikt naar leeftijd.

Misschien is er voor sommige mensen een drempel om deel te nemen aan deze avond, maar dat is volgens Laura absoluut niet nodig. Uit ervaring blijkt dat mensen zich tijdens een avond van Culinair Ontmoeten snel thuis voelen, omdat de gehele avond in een ongedwongen en informele sfeer verloopt. Zowel de sfeer, de aankleding en het diner staan deze avond geheel in het teken van de liefde en de kerst.

Aansluitend op het diner is er een swingende after-borrel met goede DJ, waarbij de voetjes van de vloer gaan. Deze gehele avond kan er gebruik worden gemaakt van de persoonlijke ontmoetingskaartjes van Culinair Ontmoeten, hierover meer op de avond zelf. Voor een bedrag van 52,50 euro is dit arrangement te boeken, waarbij het volgende is inbegrepen: welkomstamuse, viergangen diner d’amour, vier consumpties, diverse kennismakingsrondes, kans op een heerlijk culinair kerstpakket, after-borrel met goede DJ en een goed gevulde goodiebag. En wie weet, komt u uw nieuwe liefde wel tegen.

Meerdere singles schreven zich al in voor dit bijzondere evenement, dus wacht niet langer, durf de stap te nemen en geniet van een geweldige avond uit. Om ervoor te zorgen dat de tafelindeling goed verloopt, dienen geïnteresseerden zich vóór woensdag 12 december in te schrijven door een mail te sturen naar info@culinair-ontmoeten.nl  of te bellen naar Laura van Dinteren ( 06-46118802).

Kijk voor meer info op www.culinair-ontmoeten.nl  

.