Fairtrade netwerkontbijt ’t Groene Woud

Roois nieuws
Op woensdag 12 december viert Open Coffee ’t Groene Woud haar éénjarig bestaan in de vorm van een netwerkontbijt. Niet zomaar een ontbijt maar een fairtrade-groenewoud-ontbijt. Dit ontbijt zal bestaan uit lokale produkten uit ons Groene Woud zoals melk, eieren, vleeswaren, speltbrood en peperkoek aangevuld met fairtrade koffie, thee en suiker uit het buitenland.

De gastlocatie is Boerderij ’t Dommeltje, die de deuren opent vanaf 7.45 uur. Vroeg uit de veren maar brood smeren hoeft niet daar bij aankomst een broodje, koffie en thee en natuurlijk de andere vroege netwerkers klaar zullen staan. Ontspannen ontbijten én netwerken waarbij de Open Coffee ’t Groene Woud deze keer trakteert.
Voor wie is Open Coffee?
Open Coffee is dus eigenlijk voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Een goed initiatief om mensen met allerlei achtergronden, kennis en ervaringen bijeen te brengen. Het vooropgezette doel is je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis. Open Coffee ’t Groene Woud is gericht op de regio Boxtel, Schijndel, Sint-Oedenrode en Sint-Michielsgestel. Aanvullend worden er nauwe contacten gezocht met Uden en Veghel waardoor er een REVUSS-plus netwerk ontstaat. Open Coffee 't Groene Woud is het platform waar eenieder kan kennis delen, ideeën bespreken, brainstormen of samenwerken. Ontspannen netwerken onder het genot van een kopje koffie, waarbij je over jouw én de (gemeente)grenzen heen kijkt!
Iedere tweede woensdagochtend van de maand. Open Coffee 't Groene Woud.
Op 12 december andere tijd namelijk van 7.45 uur tot 11:00 uur mét ontbijt! Locatie: Boerderij ’t Dommeltje, Hoog Munsel 9 te Boxtel. Ook hier goede en gratis parkeergelegenheid!

Vooraf aanmelden is niet nodig maar gezien de broodjes wel wenselijk dus graag even bericht via: Marischka Klotz tel. 06-53624631, opencoffee.hetgroenewoud@gmail.com of een bericht op Linkedin, Facebook of Twitter.

Tot ziens op de Open Coffee: Carla, Fred, Marischka en Rieki!