Meer kramen dan ooit op kerstmarkt Odendael

Roois nieuws
Tijdens de Kerst komen mensen bij elkaar en hebben ze het fijn. Niet alleen thuis wordt het gezellig gemaakt. Veel liefhebbers trekken eropuit. Naar leuke horecagelegenheden of markten. Een goede tip voor de maand december is de kerstmarkt van Odendael. Deze vindt plaats op maandagavond 10 december van 20.00 tot 22.00 uur. Een recordaantal kramen zal worden opgesteld in de grote zaal ‘de Ontmoeting’ en rondom de receptie.

Daniëlle Coolen is samen met collega Debbie Boeren weer flink in de weer geweest om het evenement wederom aantrekkelijk te maken. Aangezien ze de ruimte hadden om nog meer aan te bieden in vergelijking met andere jaren, hebben ze daar met alle plezier voor gekozen. Zo worden bewoners en bezoekers van Odendael op hun wenken bediend.

De kraampjes zullen bemand worden door verschillende ondernemers uit Sint-Oedenrode en enkele hobbyisten. Zij etaleren sieraden, kerstkaarten, lekkernijen, welfare, kleedjes, boeken, kerstdecoraties en geschenkartikelen. Eigenlijk weer teveel om op te noemen. En de sfeer? Dat komt zeker goed! Het duo Hijmeej treedt namelijk de hele avond op vanaf het grote podium. Kerstliederen en dialect, dat moet wel gezellig klinken!