Afbeelding

Klanten van EMTÉ sparen doppen voor 3FM Serious Request

Roois nieuws
Klanten van EMTÉ kunnen vanaf 3 december tot aan Kerstmis helpen met het terugdringen van de wereldwijde babysterfte. Voor iedere dop van een Campina-actieverpakking die zij in de winkel inleveren, doneert de supermarkt geld aan 3FM Serious Request.

Dit jaar vraagt 3FM Serious Request aandacht voor de allerkleinsten: miljoenen baby’s die hulp nodig hebben om te kunnen blijven leven. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar 5,5 miljoen slachtoffertjes maakt. Wekelijkse tussenstand laat ingezamelde bedrag zien in alle 124 vestigingen van EMTÉ staan vanaf deze week bij het zuivelschap zuilen waar de doppen van Campina-actieverpakkingen ingeleverd kunnen worden. De actieverpakkingen zijn te herkennen aan het logo van 3FM Serious Request. Voor elke 20 doppen maakt EMTÉ € 1,50 over aan 3FM Serious Request. Bij de servicebalie wordt elke week de tussenstand gegeven van welk bedrag er tot dan toe is opgehaald.

Op 23 december maakt de supermarkt het totaalbedrag bekend. Omdat Campina dit jaar een van de hoofdsponsors van 3FM Serious Request is, geldt de actie alleen voor doppen van Campina-producten. Streven naar meer dan honderdduizend ingezamelde doppen. Het is de eerste keer dat een supermarktketen zich op deze manier inzet om het succes van 3FM Serious Request samen met haar klanten zo groot mogelijk te maken. Naast EMTÉ organiseren ook de 64 vestigingen van Deen en de 62 filialen van Hoogvliet een doppenspaaractie, zodat in totaal meer dan 250 winkels door heel  Nederland zich op deze manier inzetten voor het goede doel. EMTÉ verwacht in totaal meer dan honderdduizend doppen van Campina-producten in te zamelen.