Afbeelding

Fysiotherapiepraktijk Joost de Vaan behaalt eerste Michelin-ster

Roois nieuws
Wat een Michelin-ster is voor een restaurant, is een HKZ certificering (Harmonisatie Kwaliteitsbevordering in de Zorgsector) hét kwaliteitskeurmerk voor een fysiotherapiepraktijk. Dit keurmerk is behaald door Fysiotherapiepraktijk Joost de Vaan, als eerste in de gemeente Sint-Oedenrode.

Al jaren is de praktijk bezig om door middel van specialisaties van de fysiotherapeuten de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen bieden. De praktijk werkt samen met haar collega’s en verschillende partners in de zorg aan structurele verbeteringen in de gezondheidszorg. Het verbeteren van de kwaliteit van zorg met oog op besparing van kosten, is waar de praktijk voor staat.

Bij de HKZ certificering wordt niet alleen gekeken naar de transparantheid en kwaliteit van de gegeven zorg, maar ook hoe gewerkt wordt op gebied van patiëntveiligheid, hygiëne en klanttevredenheid. Het keurmerk biedt een basisgarantie voor kwaliteit. De praktijk heeft het werk zodanig georganiseerd, dat aan alle voorwaarden is voldaan om optimale zorg te kunnen leveren voor cliënten. De hulpvraag van de cliënt is en blijft daarbij het uitgangspunt.

De kracht is dat bij Fysiotherapiepraktijk Joost de Vaan alles in het werk gesteld wordt om tot een zo goed mogelijk resultaat voor de cliënt te komen. Kenmerkend voor de kracht van de praktijk is dat bij het behandelen van klachten een actieve bijdrage van de cliënt centraal staat. De moderne benadering van fysiotherapie gaat er steeds meer vanuit dat klachten niet alleen fysiek, maar ook gedragsmatig bepaald zijn. Gebruik maken van elkaars kennis en kunde leidt tot snel en doeltreffend resultaat. Behalve algemene fysiotherapie heeft de praktijk specialisaties sportfysiotherapie, handtherapie, echografie, kinderfysiotherapie i.o., oncologie fysiotherapie en arbeids- en bedrijfsfysiotherapie. Naast individuele behandelingen worden er ook groepsbehandelingen gegeven voor patiënten met COPD, hartfalen, diabetes en overgewicht. Tevens zijn er medische fitness groepen. Dit laatste kan als ondersteuning van de behandeling dienen maar er kan ook op basis van een (maand)abonnement in de fitnessruimte getraind worden, voor bijvoorbeeld chronische rugklachten.

Voor behandeling, maar zeker ook voor advies op gebied van problemen met bewegen, sport, preventie of medische fitness kunt u terecht bij Fysiotherapiepraktijk Joost de Vaan.
Fysiotherapiepraktijk Joost de Vaan, Koninginnelaan 2, 5491 JV Sint Oedenrode
0413 471227, info@fysiotherapiejoostdevaan.nl , www.fysiotherapiejoostdevaan.n l,
shop.fysiotherapiejoostdevaan.nl