Odisco wint met overtuiging

Afgelopen zondag stond de thuiswedstrijd tegen Omhoog 1 op het programma. Na de domper van vorige week moest er iets rechtgezet worden.

Odisco begon fel aan de wedstrijd en speelde goed: aanvallen waren langdurig en goed verzorgd. Verdedigend werd bijna niets weggegeven. Via 2x Marlon van Heeswijk was de stand na 8 minuten dan ook 2-0. Odisco bleef veel kansen creëren en kon via 2x Marieke van Heeswijk na 14 minuten op 4-0 komen. Hierna ging Odisco wat slordiger spelen en ga zelfs 2 doelpunten weg. Via een time out ging de ploeg 10 minuten voor de rust weer verder waar ze gebleven waren. Via 2x Marieke van Heeswijk en Marlon van Heeswijk was de ruststand 7-2.
Na rust speelde Odisco sterk verder. In de 1e 5 minuten werden weliswaar 2 doelpunten geïncasseerd, maar Marieke van Heeswijk wist ook weer te scoren. Inmiddels al haar 5e doelpunt 8-4. Vanaf dat moment beheerste Odisco de wedstrijd kansen voor Omhoog waren schaars en Odisco bleef door scoren. Via 4x Marlon van Heeswijk (goed voor 7 doelpunten), 2x Denise Steenbergen en Dena Essens werd de eindstand van 15-4 bereikt. Een overtuigende en zeer terechte overwinning voor de dames van Odisco. Ander lichtpuntje in deze wedstrijd het terug keren van Marleen van Kollenburg na een lange en zware blessure. Zij maakte weer haar eerste speelminuten. Volgende week speelt Odisco uit in Deurne. ZSV zal dan de tegenstander zijn.