Verhalentafel Nijnsel

Roois nieuws
In januari 2013 willen Welzijn Salus en Bibliotheek de Meierij in Nijnsel weer beginnen met de Verhalentafel. Mensen uit Nijnsel kunnen aan de Verhalentafel met elkaar in gesprek gaan over de geschiedenis van Nijnsel. Zo kunnen dorpsgenoten elkaar ontmoeten en komen de oude verhalen over Nijnsel weer boven tafel. De gesprekken worden begeleid door vrijwilligers uit het dorp en vinden eenmaal per maand plaats.
Deelname aan de Verhalentafel is gratis inclusief koffie/thee.

Aan de verhalentafel kunnen Nijnselaren van alle leeftijden aanschuiven. Als u zelf minder mobiel bent, kan er voor vervoer gezorgd worden.
Welzijn Salus en Bibliotheek de Meierij willen graag in januari 2013 starten met een groep. Het dagdeel waarop dit plaats gaat vinden, wordt nog nader bepaald. De gesprekken zullen plaatsvinden in het bibliotheekpunt in Nijnsel dat gevestigd is in Basisschool Antonius van Padua, Jasmijnstraat 11a.

Meedoen?
Als u wilt deelnemen aan de verhalentafel in Nijnsel kunt u zich tot 1 januari 2013 aanmelden via email nijnsel@bibliotheekmeierij.nl  of info@welzijnsalus.nl .
Schriftelijk kan ook door een briefje af te geven met naam en adres af bij het bibliotheekpunt.