Afbeelding

Vele prijzen voor Nijnselse Ruiters tijdens Indoor Breugel in Schijndel

Roois nieuws
Zaterdag en zondag werd in manege de Molenheide in Schijndel door rijvereniging Sint Genoveva uit Breugel het jaarlijkse Indoor Breugel georganiseerd.

Vele Nijnselse Ruiters kwamen aan start in de mooi opgebouwde springpiste en wisten zich in de prijzen te rijden. Zaterdag in de klasse B waren het Moniek van Gastel met Coco Flanel en Marjan van Hooft met Ancelotti die met een 6e prijs een begin maakten aan de prijzenregen voor Nijnsel.
Suzan van Gastel wist zaterdag met Boncetto W 8e te worden in de klasse L.

Op zondag was het weer Suzan die in de klasse L zich op mocht stellen voor de prijsuitrijking. Ditmaal een 8e prijs met AO's Chuck. In de klasse M was het helemaal feest voor Nijnsel. Suzan van Gastel wist 3e te worden met Bankroet en 4e met Chaplin. Thom van Dijck behaalde eveneens een 3e prijs met Coco Habana en een 7e prijs met Chijioke. Eline Peters werd met haar paard Balinda FS in deze klasse 4e.
Thom van Dijck startte vorige week met Chijioke ook in Wanroij en werd daar 4e. Zijn broer Paul kwam dit weekend aan start tijdens een springwedstrijd in de Mortel. Hij behaalde een mooie 2e prijs in de klasse L met To Saffier H.