Spannende eerste wedstrijd binnencompetitie eindigt in gelijkspel

Roois nieuws
Zondag had Concordia/Boskant een speelster van de wedstrijd, Pleun van Acht. Pleun mocht als eerste een doorloopbal nemen en wist deze te scoren. Super knap gedaan Pleun! Daarna heeft ze de spannende wedstrijd vanaf de bank meegekeken.

De eerste 5 minuten werd er door beide ploegen niet gescoord. Concordia/Boskant wist als eerste de korf te vinden en 1-0 op het scorebord te zetten. In dezelfde minuut scoorde meteen DDW. De ploegen waren erg aan elkaar gewaagd. Dit was te zien, want ze wisten elkaar steeds weer te volgen. Beide ploegen lukten het niet om verder uit te lopen. Ruststand: 5-4.

Na de rust nam DDW de bal uit en wist in de eerste aanval meteen tot scoren te komen, 5-5. Al snel daarna scoorde DDW weer. Toch wist Concordia/Boskant er weer een gelijke stand van te maken, 6 tegen 6. DDW scoorde daarna van afstand, maar toch wist Concordia/Boskant er weer een gelijkspel van te maken. Het lukte DDW elke keer weer om een voorsprong te nemen, maar Concordia/Boskant bleef volgen. In de laatste 2 minuten van de wedstrijd stond DDW voor met een 8-10 stand. Door veel doorzettingsvermogen en strijdt van de dames uit Sint-Oedenrode, lukte het de dames nog twee maal te scoren. Concordia/Boskant sloot de wedstrijd af met een strafworp. Zij mogen tevreden zijn met een gelijkspel van 10-10. Ze hebben dit ook zeker verdient. Volgende week speelt Concordia/Boskant haar tweede wedstrijd uit om 14.00 tegen de Horst uit Groesbeek.