Afbeelding

`Tis aalt wa` doet er toch nóg unne show bij

Roois nieuws
De eerste avondshow van `Tis aalt wa`was al meteen een geweldig groot succes. De grote zaal van zalencentrum De Vriendschap zat dan ook hartstikke vol en de mensen genoten zichtbaar van het begin tot het eind van een pittige, vlotte en verrassende show.

De negen dames van Tis aalt wa wisselen de liedjes en scketches af met alles-én nietsverhullende verkleedpartijen en gebruiken daarbij attributen die de mensen constant op hun lachspieren werkten, de lachsalvo`s denderden dan ook constant door de zaal.
De show wordt vloeiend aan elkaar gepraat door Ria Hulsen en door de interactie met het publiek ontstaat er iedere keer weer een sfeer waarin gezelligheid en vrolijkheid de boventoon voeren. De groep kreeg dan ook een staande ovatie met een langdurig, maar zéér welverdiend applaus.

De dames zijn dan ook zeer tevreden met het behaalde resultaat en temeer omdat ook de nog komende shows zo snel uitverkocht waren. De show van 11 januari was al een extra show maar ook die is alweer uitverkocht vandaar dat ze er nog één bij doen en die laatste show vind plaats op zaterdag 16 februari.