Afbeelding

Starter van de maand: IetsTeDruk.nl

Roois nieuws
Waar denkt u aan, bij een bedrijf genaamd: IetsTeDruk.nl? Zou het bedrijf het iets te druk hebben? Dat zou geen goede reclame zijn. Misschien denkt u aan een helpende hand in drukke tijden, aan… een klusbedrijf? Dan bent u een stapje verder, maar denkt u toch nog niet helemaal in de juiste richting. Het bedrijf dankt zijn naam aan twee factoren: Heeft u iets te drukken, maar heeft u het iets te druk om er veel tijd aan te besteden? Dan bent u bij IetsTeDruk.nl aan het juiste adres. Sinds begin dit jaar is Rick van Heeswijk de trotse eigenaar van IetsTeDruk.nl. “Ik heb bewust gezocht naar iets grappigs”, vertelt hij lachend. “Het hoeft niet altijd super serieus te zijn. Met deze naam is het ijs meteen gebroken.”

Al houdt Rick van een grapje, zijn werk neemt hij bijzonder serieus. Met IetsTeDruk.nl geeft hij zijn klanten net dat kleine beetje toegevoegde waarde dat een traditionele drukker ook kan bieden, alleen dan voor veel minder geld. “Ik heb weinig investeringen”, licht de ondernemer toe. “Alleen een laptop en een goede internetverbinding zijn voor mij voldoende.” Zijn klanten leveren Rick de bestanden zoals zij denken dat ze in orde zijn. Rick verzorgt voor hen de ‘finishing touch’, maakt de bestanden drukklaar en regelt het verdere proces. Wilt u eerst nog nader advies? Alles is mogelijk. Eerst worden de voorwaarden besproken. Pas als alles duidelijk is, gaat de opdracht van start.

Vier jaar werkte hij in loondienst in de verkoop. Het viel hem op dat overal op bezuinigd kan worden, en dus ook op drukwerk. Maar goedkoop heeft ook een keerzijde. Het bestellen van goedkoop online drukwerk blijkt vaak erg ingewikkeld. Uiteindelijk besluiten veel klanten daarom vaak, om toch maar voor de duurdere optie te gaan. “Als je niet weet hoe je het moet aanleveren, dan is het haast niet te doen”, legt Rick uit. “Ik had het gevoel dat dat wel voor meer mensen van toepassing moest zijn.” Het idee was geboren. Aangezien Rick graag achter zijn PC werkt, was het voor hem geen probleem. Vormgeving met behulp van Adobe Photoshop en Adobe InDesign, de juiste kleurstelling, format en marges: hij leerde het. Zo ontstond IetsTeDruk.nl. Naast zijn eigen bedrijf werkt Rick nog steeds bij zijn oude baas, al is het nog maar voor één dag per week. Daarnaast begon hij onlangs aan de studie Commerciële Economie aan de hogeschool Utrecht.

Iets te druk? Voor Rick van Heeswijk is dat niet het geval. Zijn visitekaartje zegt genoeg: Druktemaker staat er onder zijn naam en dat klopt op vele fronten. Rick maakt zich graag druk voor zijn klanten en hij is druk in de weer met zijn studie. Heeft u ook iets te drukken? Kijkt u dan eens op www.ietstedruk.nl  voor meer informatie of bel 06-575 680 13. Druk of niet, Rick van Heeswijk helpt u graag.