Afbeelding

Kind/ouder toernooi TV de Kienehoef

Roois nieuws
Aankomend weekend 2, 3 en 4 november houdt de jeugdcommissie van tennisvereniging de Kienehoef wederom het kind/ouder tennistoernooi. Ongeveer 170 kinderen en 170 ouders, oma’s en opa’s zullen strijden om de fel begeerde fotolijstjes. Door dit grote aantal deelnemers is dit toernooi weer het grootste tennistoernooi van de tennisvereniging.

De wedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond, 2 november, van 19.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag vangen de wedstrijden aan om 13.00 uur tot ongeveer 21.00 uur. Zondag 4 november wordt er gespeeld van 10.00 tot 16.00 uur. Na de laatste wedstrijden op zondag volgt een zeer mooie grote loterij met dank aan de sponsoren: Exploitatiemaatschappij de Koning (Marielde vd Broek), Dungelmann Schoenen Eindhoven( Frank vd Velde), Rosval Production & Development Best (Mari Versantvoort, Hendriks Automotive B.V. (Michel Hendriks), Van Acht Koel & Vriesopslag, Mars Veghel, Marcel Plaat, Bakkerij Bekkers , Slagerij Verheijen en Esso Bongers. Hierbij is er natuurlijk voor alle kinderen een prijsje. Na de loterij volgt dan de prijsuitreiking.

Dit toernooi is ook een van de gezelligste toernooien van de verening. Er zijn kinderen bij van ongeveer 45 jaar tot 5 jaar oud. Ook bij de ouders is het leeftijdsverschil heel groot. In een tijdsbestek van 3 dagen zullen ongeveer 400 wedstrijden van een half uur worden gespeeld. De organisatie is dan ook druk bezig om ieder deelnemer in te plannen en ook nog een beetje op speelsterkte. Voor dit toernooi geldt dan ook de speciale regel : “meedoen is belangrijker dan winnen”. Het is echt de moeite waard om een kijkje te komen nemen a.s. weekend. Tot ziens op het Kind Ouder tennis toernooi van Tennisvereniging de Kienehoef. De jeugdcommissie.