Roois Kamerkoor organiseert Diner Chantant

Roois nieuws
Vanaf begin oktober heeft het koor al verschillende aanmeldingen gehad voor het diner chantant. Maar… er zijn nog plaatsen beschikbaar in de zaal van De Vriendschap.

Gastheren van De Vriendschap, Paul de Corte en Dennis van Rensch, verzorgen samen met hun team het culinaire gedeelte en Ad van de Wetering dirigeert de muzikale tussendoortjes. Het menu van de avond bestaat uit een aperitief met amuse en een driegangen keuzemenu.  Dat alles voor de aantrekkelijke prijs van € 45,-- (Contant te voldoen bij binnenkomst)
Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

U bent van harte welkom bij dit Diner Chantant, op zaterdag 17 november vanaf 19.00 uur. Wij zorgen voor een afwisselend, smakelijk en muzikaal geheel dat al uw zintuigen zal prikkelen, maar tevens is de avond bedoeld als ondersteuning van het koor. Een deel van de opbrengst komt namelijk rechtstreeks ten goede aan de kas van de vereniging.

Heeft u al trek gekregen? Reserveer dan vóór 10 november uw tafeltje bij:
Willemien Leermakers (0413 – 470014), Maria Appeldoorn (073 – 5474185)
Carel van Acht (0413 – 213539) Bep van Geffen (073 – 5432039) Of reserveer via info@rooiskamerkoor.nl  Deze informatie is ook te vinden op www.rooiskamerkoor.nl