Afbeelding

Suzan van Gastel wint klasse Z/ZZ in Sint-Oedenrode

Roois nieuws
Afgelopen weekend waren de Nijnselse Ruiters en Ponyruiters te gast bij hun buurvereniging de Rooise Ruiters en Ponyruiters in manege De Pijnhorst.

Het werd een succesvol weekend voor onze springruiters. Suzan van Gastel schitterde in de hoogste klasse ZZ door deze op haar naam te schrijven met het paard Anna H. André van Hooft wist ook een erg knappe prestatie neer te zetten. Hij mocht de 3e prijs in de klasse Z ophalen met zijn paard Vika Bella.

Eline Peters startte met Balinda FS zowel in de klasse L als M. In de klasse L werd zij 8ste en in de klasse M won zij de 2e prijs. Suzan behaalde in de klasse M met Bankroet de 4e prijs en met Chaplin in de klasse L de 3e prijs. Thom van Dijck startte met Chijioke in de klasse M en werd 7e.

In de klasse B was de 6e prijs voor Teun Kluijtmans met Balou.
De ponyruiters gingen zaterdag van start en reden in de Pijnhorst hun eerste selectiewedstrijd voor kring Eindhoven. Ashley Peters reed haar pony De Vriesjes Jordi voor het eerst in de klasse CM en mocht de 2e prijs ophalen. Anouk van den Nieuwenhuijzen werd 3e in de klasse DB met haar nieuwe troef Lachelle.