Op jacht naar de Prins: tip 1

Roois nieuws MooiPapgat.nl St.Oedenrode
Beste papbuiken en papbuikinnen.

Ja het is zover, de eerste tip voor het nieuwe seizoen is binnen! De scholen zijn alweer begonnen, de laatste kermisklanten doen nog een rondje, en wij bereiden ons weer voor op een geweldig Carnavalsseizoen.
En iedereen vraagt zich al af, wie gaat ons voor dit jaar, wie komt er op dat podium op het 11-11 bal.
We gaan in ieder geval een prachtig carnavalsseizoen tegemoet, al geruime tijd wordt er druk gewerkt achter de coulissen, want we gaan dit jaar ons 55-jarig jubileum vieren, ook voor onze Neije een heel speciaal jaar.
Daarom ga ik u uit de spanning halen, hier komt ie:

TIP 1

Hij komt uit de Raad.

Nou lieve mensen, daar gaan we ons eens over buigen. Ze hebben voor dit feestjaar een speciaal iemand gekozen, want hij komt zelfs uit de Raad !
Maar welke Raad ?
Uit de wijze Raad van Elf ?
Of uit de Gemeenteraad.
Een ding is zeker “hij komt uit de Raad” dus hij zit er nu nog in, dan kunnen we er vast enkele wegstrepen.
Maar we hebben natuurlijk heel veel “Raden”, Raad van Bestuur, Ondernemingsraad, Raad van State, Raad van Beheer, etc. en dan hebben we ook nog raad-sels!
En een ding is ook zeker, ook dit jubileumjaar hebben we met een HIJ te maken, ook dit jaar géén Prinses.

Als u nu al denkt te weten wie die Neije is, dan bent u zeker de eerste, dan kunt u de oplossing sturen naar de voorzitter van de Prinskeuzecommissie en dat is dit jaar: Jos van Bergeijk, Kruisakker 4, 5491 AT Sint-Oedenrode, mailen mag ook: bergeijk.rooi@planet.nl
En als u de eerste bent die ons koppel goed heeft geraden, Prins én Adjudant, dan ontvangt u uit handen van dit koppel een overheerlijke fles Papgatwijn en de eeuwige roem.

En speciaal nog aan alle Jagers van Papgat, zet ‘m op en zorg samen voor het geweldige spel met veel plezier en leut!!!