Liedjes voor onderwijs en gezondheidszorg

Roois nieuws Kunst en Cultuur
Nico van de Wetering stelde een meezingmap samen voor activiteitenbegeleiders en voor mensen uit het onderwijs. De bekende liedjes zijn voorzien van eenvoudige akkoorden die zowel te spelen zijn door piano, keyboard en gitaar.

In het album staan ongeveer 50 kinderliedjes, allen voorzien met de bijbehorende akkoordjes, evenals de meest bekende Kerst en Sinterklaasliedjes. Verder omvat de meezingmap bijna 100 bekende meezingliedjes, waar vooral de senioren veel plezier aan zullen hebben. Titels als: De klok van Arnemuiden, Op de grote stille heide, het Dorp, Yesterday, Schon ist die Jugendzeit, Daar bij die molen, enzovoorts klinken zeer bekend in de oren bij de ietwat oudere mensen. Een feest van herkenning.

Dit album, voorzien dus van gemakkelijke gitaar- en keyboardbegeleiding, is een fijne ondersteuning voor zowel onderwijzend personeel als wel voor mensen die werken in de gezondheidszorg.
Bij voorinschrijving is de meezingmap te verkrijgen voor het bedrag van € 15,-. Je kunt de map bestellen via mail adres: nicovandewetering@kpnmail.nl. Je krijgt dan spoedig de nota en over een maand ongeveer krijgt U de map thuis bezorgd.