Afbeelding

Senioren v.v. Boskant starten met voorbereiding

Roois nieuws Sport
Het wordt weer hoog tijd om zich voor te bereiden op de competitie 2012-2013 die voor de senioren start op 2 september. Nog slechts één goede maand dus om alle pionnen op de juiste plaats te krijgen.

Over een goede maand is het dus weer zover. Over de schouder terugkijkend, lijkt het afgelopen seizoen nog maar net afgelopen. Hopelijk heeft eenieder voldoende tijd gekregen om de accu weer op te laden en alle blessures te laten genezen zodat de aanloop naar het nieuwe seizoen zo optimaal mogelijk kan verlopen. Dat zal niet voor de 100% gaan lukken omdat we nog midden in de bouwvakvakantie zitten. Dus toch nog vakantiewerk voor diegenen die het betreft?!

De Boskant selectie start de trainingen op donderdag 2 augustus om 19.30 uur. Ook op zondag 5 augustus wordt er getraind, aanvang 11.00 uur. Voor onze dames is de eerste training gepland op dinsdag 7 augustus, aanvang 19.30 uur. De lagere teams, dit seizoen uitgebreid met één team, krijgen nog een weekje rust en starten op donderdag 9 augustus om 19.30 uur.

Boskant 1 is ingedeeld in de 4e klasse 4G en mag beslist tevreden zijn met de indeling. Naast de verenigingen die ze vorig jaar als tegenstander hadden, ASV ’33, Avesteyn, DVG, ELI, Mariahout, Vorstenbossche Boys zijn er liefst 5 nieuwe tegenstanders: Boekel Sport, Handel, Stiphout Vooruit, Volkel en VOW.
Op de Boskant site, onder “Senioren”, “wedstrijdschema”, is het volledige competitieprogramma voor alle teams al uitgewerkt. Boskant 1 start met een uitwedstrijd tegen Avesteyn. De eerste thuiswedstrijd is al meteen een derby, Boskant speelt dan tegen DVG.
Meer info vindt u op de v.v. Boskant site: www.vvBoskant.nl