Afbeelding

Zonnig Jumping Heeswijk voor Suzan van Gastel

Roois nieuws Sport
Afgelopen weekend werd het altijd mooie en gezellige Jumping Heeswijk gehouden. Suzan van Gastel moest zich de eerste dag nog afmelden vanwege ziekte, maar de dagen daarna maakte zij een inhaalslag qua prijzen.

In de klasse L wist ze 2e te worden met Bar?a, 6e met Bankroet en 9e met Chaplin. In het M reed ze Biesielottie naar een mooie 2e plek en in het Z reed ze ook nog eens in de prijzen: een 8e plaats met Zuberlina. Ook waren er wedstrijden speciaal voor 4- 5- 6- en 7- jarigen paarden. Suzan wist ook in deze rubrieken mooie resultaten neer te zetten. In de 4- jarige rubriek liet ze een hele goede indruk achter met David Guetta, wat een 5e prijs opleverde. In de rubriek voor 7- jarigen reed ze met Anna H ook naar een 5e prijs.

Vorig weekend is Thom van Dijck met VD Tequila in Eindhoven gestart en behaalde hier in een goed gevulde M- rubriek een 7e prijs. Ashley Peters heeft vorige week bewezen dat ze haar pony De Vriesjes Jordy dressuurmatig netjes voor elkaar heeft. Ze reed een dressuurwedstrijd in Sint-Oedenrode en mocht hier in de klasse CB de 1e prijs mee naar huis nemen.