Familie Eskes wint het vv Boskant familievoetbaltoernooi

Roois nieuws Sport
In een spannende finale was de familie Eskes op Hemelvaartsdag net wat trefzekerder dan de familie Brans, waardoor ze winnaar werden van het 21e familievoetbaltoernooi.

Afgelopen week dus volop activiteiten bij voetbalvereniging Boskant. Het begon op Hemelvaartsdag toen vanaf 10.00 uur het jaarlijkse familievoetbaltoernooi van start ging. De omstandigheden waren voortreffelijk, de paraplu’s konden in de auto blijven en de (zomer)zon zorgde voor een aangename temperatuur, later in de middag ook bij de 3e helft.
Na de poulewedstrijden en de “kruisfinales”, konden de teams zich opmaken voor het nemen van minimaal 11 penalty’s. Voor de familie Brans de gelegenheid om het 4-3 verlies tegen de familie Eskes in de poule, recht te trekken. Maar ook deze keer bleek de familie Eskes de meerdere waardoor de wisseltrofee mee naar Eerde verhuisde. Een andere belangrijke beker, de sportiviteitsprijs, ging naar de familie van Hastenberg. Een 2e activiteit die deze middag op het spel stond, het (Bavaria)kratje trappen werd afgetekend gewonnen door de familie Brans.
Aan de andere kant van de kantine kon de jaarlijkse vlooienmarkt vanaf klokslag 10.00 uur rekenen op een overweldigende belangstelling. Vanzelfsprekend zorgde het zonnige weer ook hier voor extra publiek. De organisatie keek op het einde van de dag tevreden terug op het evenement in de wetenschap dat de jeugd van vv Boskant financieel weer wat beter in het “vet” komt zitten.

Het jeugdvoetbaltoernooi, wat afgelopen zondag was georganiseerd, kende een enigszins natte start. Maar dat veranderde snel, zodat ook dat evenement onder zomerse omstandigheden plaats kon vinden. Liefst 33 teams, van Mini’s tot en met D-pupillen, waren actief. Winnaars: Gemert F2, Wilhelmina Boys F8, Nijnsel E1, Best Vooruit D3, DVG D1 en Nijnsel D2. Ook waren er door Ad de Bever een drietal sportiviteitsbekers beschikbaar gesteld die gewonnen werden door Boskant F1, DVG E2 en DVG D2.
Meer info vindt u op de v.v. Boskant site: www.vvBoskant.nl