Afbeelding

Standplaatsnummers kinderspeelgoedmarkt op Koninginnedag

Roois nieuws Roois nieuwsbericht
De Oranjevereniging organiseert ook dit jaar weer een groots opgezette kinderspeelgoedmarkt. Dit jaar is er voor gekozen om deze markt als een lint door ons dorp te laten lopen. Het beschikbaar aantal halve kraampjes zijn er 100. Deze nummers kunt u op woensdag 11 april en donderdagmiddag 12 april tussen een en vijf uur komen ophalen op het kantoor van DeMooiRooiKrant aan den Heuvel. De eerste 100 zijn dus de gelukkige. Gezien de alsmaar toenemende kosten voelt de Oranjevereniging zich verplicht om voor elke standplaats een tegemoetkoming in de kosten te vragen van €2,50,-

----

Zoals u van de Oranjevereniging mag verwachten zijn deze al weer volop bezig om er dit jaar tijdens de Koninginnedag weer een spetterend feest van te maken. Ook dit jaar hebben wij weer een mooi programma en hopen wij aan uw verwachting te voldoen. Waar wij echter ieder jaar weer tegen aan lopen is het “tekort aan handjes”. Bij diverse attracties en/of aan- en afmeldpunten moeten mensen van de Oranjevereniging staan.

Dit tekort beginnen wij nu echt te voelen en wij zijn als Oranjevereniging op een punt aangekomen dat we de feestelijkheden geen doorgang meer kunnen laten vinden gezien het tekort aan mensen. Wij doen hierbij dan ook een oproep aan u om eens te kijken of het meehelpen aan een grandioos feest iets voor u is. Komt u voor u zelf tot een “ja”, meld u dan aan bij een van onze bestuursleden of bel even onze voorzitter Erik Huijbregts 06 53219952. Hij is graag bereid om u het een en ander uit te leggen. Dus twijfel niet maar pak de telefoon.

Alle kinderen uit Sint-Oedenrode zijn u hiervoor zeer zeker dankbaar maar als u de veelzijdigheid van ons programma ziet de ouderen ook.

Oranjevereniging Sint Oedenrode 



Afbeelding