Afbeelding

Verhuizing Welzijn Salus naar Odendael

Roois nieuws Roois nieuwsbericht
Welzijn Salus gaat op 16 maart a.s. verhuizen naar Odendael. Hierdoor worden alle welzijnsfuncties van Salus, waaronder ouderenwerk, het steunpunt vrijwilligerswerk, het steunpunt mantelzorg en opbouwwerk gecentraliseerd op een locatie. Deze verandering maakt het mogelijk om de bereikbaarheid en klantvriendelijkheid van Welzijn Salus te optimaliseren en om efficiënter te werken. Het jeugd- en jongerenwerk blijft op de bekende plek in Mariendael. Het jongerencentrum Honk 1224 draagt zorg voor vaste wekelijkse inloop en overige ontmoetings- en informatieve activiteiten voor jongeren.

De verhuizing is gekoppeld aan de NLdoet dagen, op 16 en 17 maart, waardoor mede met de inzet van een groep enthousiaste vrijwilligers, de verhuizing snel kan plaatsvinden. Welzijn Salus kan daarvoor nog wel paar extra handen gebruiken! Als u graag een paar uur vrijwillig wil klussen dan kunt u contact opnemen via het onderstaande telefoonnummer.

Op de locatie in Odendael, Odendael 3 5492 CT Sint-Oedenrode, kunt u vanaf 19 maart terecht bij Salus voor informatie en advies op gebied van welzijn, ouderenwerk, mantelzorg , vrijwilligerwerk , en opbouwwerk. Tijdens de kantoortijden is Salus te bereiken op telefoonnummer 0413-476149 of voor informatie kunt u mailen naar info@welzijnsalus.nl of bekijk de website www.welzijnsalus.nl